Superfoodshuis.be wordt beoordeeld met een 9.3
10
Lees de 241+ reviews

BetterYou

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

BetterYou: innovatieve voedingssupplementen

BetterYou, van oorsprong een Brits bedrijf, pioniert in het ontwikkelen van innovatieve voedingssupplementen. Halen we niet alles wat ons lichaam nodig heeft uit onze voeding? Nee, niet meer! Door onze veranderende levensstijl en voeding missen we een aantal essentiële voedingsstoffen zoals magnesium en vitaminen die noodzakelijk zijn voor vitaliteit en een goede gezondheid. De BetterYou producten vullen die tekorten aan. BetterYou staat voor een unieke kwaliteit en effectiviteit van zijn producten.

Het bedrijf werkt voor zijn research & development onder meer samen met de Cardiff Universiteit en ook met het Magnesium Health Institute in Veendam. Momenteel voert BetterYou samen met NHS de eerste wereldwijde klinische studie over transdermale magnesium therapie uit.

De producten van BetterYou

De producten van BetterYou worden snel opgenomen door het lichaam. Ze worden op twee manieren toegediend:

  • transdermale magnesium toediening, dat wil zeggen dat de producten via een spray door de huid worden opgenomen
  • sublinguale toediening, dat wil zeggen dat het vitaminen product onder de tong wordt gelegd zo opgenomen in het lichaam

BetterYou: enkel met natuurlijke ingrediënten

De BetterYou producten zijn 100% natuurlijk. Door enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken, zijn de BetterYou producten ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, en te gebruiken bij glutenvrije en diabetische diëten.

  Bezig met laden...
Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Lees meer hier.