Superfoodshuis.be wordt beoordeeld met een 9.3
10
Lees de 241+ reviews

Superfoods

5 artikel(en)

per pagina

 • Manuka honing MGO 400+ 250 gram

  Manuka Honing 400+ is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan het wetenschappelijk aangetoond is dat het een effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve activiteit heeft.

  Hoe hoger de waardes van MGO™ Manuka Honing, des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. MGO™ Manuka Honing 400+ bevat minimaal 400mg/kg natuurlijke methylglyoxal.

  Meer info
 • Manuka honing MGO 250+ 250 gram

  Manuka Honing 250+ is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan het wetenschappelijk aangetoond is dat het een effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve activiteit heeft.

  Hoe hoger de waardes van MGO™ Manuka Honing, des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. MGO™ Manuka Honing 250+ bevat minimaal 250mg/kg natuurlijke methylglyoxal.

  Meer info
 • Manuka honing MGO 100+ 250 gram

  Manuka Honing 100+ is de enige 100% natuurlijke voeding in de wereld waarvan het wetenschappelijk aangetoond is dat het een effectieve en betrouwbare unieke hoog kwalitatieve activiteit heeft.

  Hoe hoger de waardes van MGO™ Manuka Honing, des te meer bio-actieve stoffen aanwezig zijn. MGO™ Manuka Honing 100+ bevat minimaal 100mg/kg natuurlijke methylglyoxal.

  Meer info
 • Superfoodz Chlorella poeder BIO

  Chlorella is één van de meest onderzochte voedingstoffen in de geschiedenis. Dat is niet zo heel gek, want de voedingsstof heeft een aantal bijzondere gezondheidsvoordelen. De bekendste hiervan is dat het het lichaam helpt met het afvoeren van gifstoffen. Daarnaast helpt het hoge RNA/DNA gehalte in Chlorella poeder je om er langer jong uit te blijven zien en te voelen. Het product is rijk aan eiwitten, koolhydraten en vitamines en is daarom een goede toevoeging aan je dagelijkse maaltijd. Meer info
 • Spirulina poeder BIO - 250 gram

  Vitaminebom Spirulina is bijna een onmisbare toevoeging aan je dagelijkse voedingspatroon. De voedingsstof bevat maar liefst 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Dat aantal is vaak al meer dan in andere voedingsstoffen. Spirulina poeder verbetert de functionaliteit van je lichaam en helpt je om meer energie te krijgen. Meer info

5 artikel(en)

per pagina

  Bezig met laden...
Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Lees meer hier.